Първата сватба в историята на ВИП Брадър  е факт -

...
Първата сватба в историята на ВИП Брадър  е факт -
Коментари Харесай

Първа сватба в историята на ВИП Брадър! Алекс Богданска и Дани Петканов си казаха заветното Да, а минута след това...

Първата женитба в историята на " ВИП Брадър "   е реалност - Александра Богданска и Даниел Петканов към този момент са семейство.

Тя се състоя в двора на Къщата край Нови хан, където на изнесена гала пред служителка от общината в Долна Малина младоженците поставиха своите подписи в брачното удостоверение, написа ПИК.



След всички компликации, които претърпяха в последната година, Даниел Петканов и Алекс Богданска взеха решение за узаконят връзката си. Преди да бъдат оповестени за брачен партньор и брачна половинка, Даниел и Алекс се обърнаха един към различен.  " След многочислени изневери и срещи с милионери, дадохме си сметка, без да ти върша четка, че животът ми с теб е по-хубав от частен аероплан. Ти си моята жена! ", падна на колене Петканов пред брачната половинка си.  



" Ти се единственият човек в живота ми, който ме е карал да изпитвам толкоз мощни и разнообразни страсти - позор, болежка, оскърбление... Обаче ти ме накара да се усещам и по-желана, по-обичана, същински щастлива. Обещавам да те вардя и да се грижа за теб, когато имаш температура ще ти върша чорба, ще те гушкам и ще те стоплям, даже за теб бих пипнала жаба, знаеш какъв брой ме е боязън. Ти си доста, ти си всичко, ти си това, което желая, а не това, което би трябвало да направя ", изрецитира и булката.



И тук щастието и настроението, обзело младото семейство и останалите съквартирантите, се изпари. Красивата Алекс избухна в сълзи поради отсъствието на родителите си. Преди няколко вечери в телефонен диалог с Богданска майка й изрично отхвърли да даде благословията си за брака й с Лудия кореспондент, който преди година я унижи пред цяла България.

Горчивите сълзи на Алекс се забиха като отровна стрела и в сърцето на половинката й Дани. Булката не може да преживее отсъствието на родителите си по време на най-важния ден в живота й, а това несъмнено разстрои и останалите Съквартиранти. Звездното семейство обаче е несъмнено, че страстта, която претърпя дружно ще остане като безконечен спомен в техните сърца.



" Родителите простят постоянно ", опита се да успокои новата госпожа Петканова съквартирантката й Ваня Щерева. 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР